Check out my social media and be free to contact me.
  • No products in the cart.

Mijn Beeld

Meestal staan sites, blogs en dergelijke vol met flinke tekst verhalen en weinig tot geen foto Beelden? Ik wil het gaan omdraaien en een verhaal in beelden maken i.p.v. tekst!

Dit houdt in dat ik naar aanleiding van een persoonlijke beeldvorming in 20 tot 30 foto’s een verhaal vertel over een evenement, merk, ondernemer, persoon of product. Met daarin hier en daar wat “quotes” en zinnen over hun passie, ervaringen en andere uitspraken.

Zo krijg je een heel visueel beeldverhaal wat meer van deze tijd is… ook wel Visualstorytelling genoemd. Aangezien ik zelf een beelddenker ben vond ik dat wel bij mij en deze tijd passen…

Video is ook een optie om jezelf of je bedrijf mee in the picture te zetten. Dus wil je het liever bewegend worden vast gelegd ipv stilstaand dan kunnen we ook een videoreportage maken met daarin jij en jouw diensten in de hoofdrol.

Verder hou ik me ook bezig met mijn project cafeobscura waar je andere beeldmakers kan ontmoeten en online je fotografie kennis kan uitbreiden en toepassen d.m.v. instructie filmpjes, foto opdrachten en persoonlijke coaching.

 

VoorBeeldige vragen?

info@michelmaat.nl | 06-14691610